Bestrating aanleg & straatwerk Apeldoorn

Vinkenest hoveniers uit Apeldoorn is een breed hoveniersbedrijf met ruim 22 jaar ervaring in bestrating aanleg en straatwerk. We hebben de juiste kennis, mensen en het beste materieel in huis voor elke vorm van bestrating of straatwerk, waaronder:

  • Sierbestrating
  • Bestrating tuinen particulieren
  • Bestrating rondom gebouwen
  • Bestrating nieuwbouw
  • Bestrating opritten en parkeerruimten

Bestrating aanleg  & meer voor de regio Apeldoorn

bestrating en volledig straatwerk horen zoals het ontgraven en verzetten van grond, het aanbrengen en egaliseren van zand en verdichting werkzaamheden van de zandbaan met de trilplaat voeren wij uit in eigen beheer en met eigen stratenmakers.

Dit doen we voor voor de particuliere tuin, oprit of parkeerplaat. Over bestrating geven we desgewenst ook graag een stukje advies. De enorme keuze aan natuursteen en gebakken steen biedt vele creatieve mogelijkheden voor het aanleggen van een tuin met sierbestrating. Of u nu een paar m2 heeft te bestraten of een groot project;  wij denken graag met u mee!

Naast bestrating aanleg en straatwerken levert hoveniersbedrijf ’t Vinkenest de volgende diensten in Apeldoorn e.o.:

Bestrating aanleg in Apeldoorn, contact

Heeft u vragen over onze mogelijkheden omtrent bestrating aanleg, , neemt u voor een persoonlijke prijsaanbieding contact op via ons contact formulier of bel 055-3121864