Vinkenest Hoveniers is het erkende hoveniersbedrijf in Apeldoorn met jarenlange ervaring. Bij ons hoveniersbedrijf kunt u terecht voor een gedegen advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen in Apeldoorn en omstreken. Wij leveren een totaalconcept en staan voor originaliteit en kwaliteit. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Tuinontwerp Apeldoorn: totaalconcept

Ons totaalconcept bestaat uit advies, ontwerp, aanleg en onderhoud. Wij ontwerpen tuinen geheel naar uw wensen. Wij kijken hierbij goed naar de mogelijkheden van uw tuin of tuinen:

  • grootte
  • diepte
  • zon
  • schaduw
  • de gewenste sfeer
  • het gewenste onderhoudsniveau

In nauw overleg met u gaan wij dan aan de slag met de aanleg van uw tuin. Ook het onderhoud verzorgen wij graag voor u!

Tuinontwerp naar uw wens

Een nieuwbouwhuis in Apeldoorn (of omgeving) met een nieuwe tuin? Een bestaande tuin, verwaarloosd of bent u toe aan iets nieuws? Vinkenest Hovenier helpt u graag met een tuinontwerp: zie voor meer informatie ook onze pagina tuinontwerp.

Vinkenest hoveniers verzorgen ook de tuinaanleg

Samen met u gaan we kijken naar de mogelijkheden in de tuinen en de sfeer die u wilt zien en ervaren in uw tuin. Daarna gaan we met u aan de slag met de aanleg van de tuinen. Heeft u de eerste schets voor de tuin en onze offerte goedgekeurd, dan beginnen we met het volledige ontwerp. In dit ontwerp wordt alles opgenomen, bijvoorbeeld het straatwerk, beplanting, hekwerk en de sproei-installatie. Meer hierover leest u op onze pagina tuinaanleg.

Onderhoud van uw tuinen en seizoenswerkzaamheden

Uw hovenier in Apeldoorn verzorgt ook graag het onderhoud aan de tuinen. Denkt u hierbij aan seizoenswerkzaamheden als snoeien: regelmatig en vakkundig snoeien zorgt voor een goede conditie van uw tuin. Snoeien doet groeien, maar verkeerde snoei zorgt voor minder bloeiende planten. Kijk voor alle mogelijkheden voor het onderhoud van uw tuinen op onze pagina tuinonderhoud.

Boomverzorging tuinen Apeldoorn

Bij Vinkenest Hoveniers kunt u terecht voor uw boomverzorging. Wij adviseren u bij de verzorging, aanplant en herplant van bomen. Wilt u een boom laten weghalen? Ook dat kan bij ons hoveniersbedrijf voor tuinen Apeldoorn. Wij doen dit zelf voor u of schakelen een expert in.

Interesse in de vakkundige hovenier in Apeldoorn en omgeving? Bel dan met telefoonnummer 055-3121864 of vul hier het contactformulier in.