Vijvers door Vinkenest Hoveniers

Vinkenest Hoveniers uit Apeldoorn is van alle markten thuis. Ook vijvers aanleggen is één van de diensten die het hoveniersbedrijf aanbiedt. Het creëren van een vijver in een tuin is geen makkelijke klus. Daarom is het verstandig om een hovenier in dienst te nemen die ervaring heeft met deze onderneming. Denkt u erover om een vijver aan te leggen?

Verschillende soorten vijvers bij Vinkenest Hoveniers uit Apeldoorn

Vinkenest Hoveniers uit Apeldoorn kan meerdere, zo niet alle soorten vijvers aanleggen. Zo bestaan er plantenvijvers, folievijvers, tuinvijvers en nog veel meer vijvers. Voordat de Vinkenest Hoveniers aan de slag kunnen met het ontwerp, moeten zij weten welk soort vijver u wilt. Het bassin van een plantenvijver moet bijvoorbeeld verschillende dieptes hebben, terwijl dit voor een tuinvijver niet nodig is. Verder is het belangrijk dat uw vijver diep genoeg is, wanneer u van plan bent hier vissen in te laten zwemmen.

Het aanleggen van uw vijver in Apeldoorn

Het aanleggen van een vijver in een tuin is een klus die veel voeten in aarde heeft. Hoveniersbedrijf  ’t Vinkenest uit Apeldoorn heeft deze klus echter al honderden keren geklaard en weet dus precies welke werkwijze de beste is. Voordat het hoveniersbedrijf aan de slag gaat, wordt er een uitgebreid ontwerp geschetst. Wanneer beide partijen tevreden zijn, wordt overgegaan op de aanleg van de vijver. Het hangt van het type vijver af hoe de aanleg verloopt. Bij de aanleg van iedere vijver wordt met een paar zaken rekening gehouden. Zo worden de meest vijvers aangelegd in het voorjaar of in het najaar. Kiest u ervoor om de vijver in het najaar aan te leggen, dan moet de beplanting wachten tot het voorjaar. Ook wordt rekening gehouden met de afvoer van zand, de beplanting en de kwaliteit van het water. Heeft u vragen over de werkwijze van Vinkenest Hoveniers uit Apeldoorn of wilt u een vrijblijvend gesprek? Neem dan snel contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.