U bent bij ons hoveniersbedrijf in Apeldoorn verzekerd van een gedegen advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Wij leveren een hoge kwaliteit en hebben een vaste klantenkring. Wij werken in Apeldoorn en omstreken en zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers kunnen bij ons terecht. ’t Vinkenest is een erkend hoveniersbedrijf in Apeldoorn met jarenlange ervaring.

Tuinontwerp Apeldoorn

Originaliteit gecombineerd met hoge kwaliteit is wat wij leveren. Hoveniersbedrijf Apeldoorn ontwerpt uw tuin, geheel naar uw wensen. Wij kijken hierbij goed naar de mogelijkheden van uw tuin:

  • grootte
  • diepte
  • zon
  • schaduw

In nauw overleg met u gaan wij dan aan de slag met de aanleg van uw tuin. Ook het onderhoud verzorgen wij graag voor u!

Onderhoud in Apeldoorn en omgeving

Uw hoveniersbedrijf te Apeldoorn neemt u graag het onderhoud aan uw tuin uit handen. Denkt u hierbij aan seizoenswerkzaamheden als snoeien: regelmatig en vakkundig snoeien zorgt voor een goede conditie van uw tuin. Snoeien doet groeien, maar verkeerde snoei zorgt voor minder bloeiende planten. Neemt u ’t Vinkenest, een erkend hovenier, in de arm.

Boomverzorging

Bij hoveniersbedrijf Apeldoorn ’t Vinkenest kunt u terecht voor uw boomverzorging. Wij adviseren u bij de verzorging, aanplant en herplant van bomen. Wilt u een boom laten weghalen? Ook dat kan bij ons. Wij doen dit zelf voor u, indien nodig schakelen wij een vakkundig persoon in. Wij werken in Apeldoorn en omgeving.

Meer weten? Vraagt u gerust ons advies en bel ons op 055-3121864/06-21221023!