Uw tuinontwerp naar uw wens

Er komt heel wat kijken bij het (her)inrichten van een tuin. Het beste is om daarvoor eerst een tuinontwerp te maken. Dat is geen eenvoudige klus, want het gaat niet alleen om de keuze van planten, maar ook om bestrating, schuttingen en het berekenen van de benodigde materialen. Kortom, een klus voor de vakman.

Vinkenest Hoveniers kijkt graag met u samen naar uw tuin vanaf het begin. Samen met de hovenier vind er een uitgebreid voorgesprek plaats om inzicht te krijgen in uw ideeën over:

  • de functies van uw tuin
  • de sfeer van uw tuin
  • het karakter van uw tuin
  • de mogelijkheden met het oppervlakte
  • de materialen voor uw tuin
  • de beplanting van uw tuin

U gaat samen met Vinkenest Hoveniers kijken naar  de functie van de tuin, wat voor soort beplanting wilt u graag, wilt u veel tuinieren of juist zo min mogelijk onderhoud. Vragen waar u samen met de hovenier een, voor u gepast, antwoord op zult geven. Hoofddoel is dat u en uw familie en vrienden kunnen genieten van de tuin. Wij kunnen uw wensen vertalen naar een inzichtelijk tuinontwerp.

Tuinontwerp voor bedrijven en particulieren

Het maakt ons niet uit of het gaat om bedrijfstuinen of  particuliere tuinen; en van klein naar (erg)groot. Vinkenest Hoveniers ontwerp (legt aan en onderhoud) tuinen met evenveel liefde en vakmanschap voor zowel particulieren als bedrijven. Als hovenier luisteren wij naar uw wensen en zorgen we ervoor dat de tuin een plek wordt waar u op alle dagen graag komt. Voor bedrijfstuinen geldt: ze zijn een visitekaartje van uw bedrijf en moeten er dus ook als zodanig uitzien. Vinkenest Hoveniers Apeldoorn zorgt er voor dat uw bedrijfstuin representatief is voor uw bedrijf. Dat realiseren wij voor u op basis van een afgesproken ontwerp en met een gedegen onderhoudsplan zorgen wij ervoor dat u hier nog jarenlang van geniet.

Inventarisatie van uw wensen voor het tuinontwerp

Dit eerste gesprek met Vinkenest Hoveniers voor uw tuinontwerp is kosteloos. Naar aanleiding hiervan ontvangt u een offerte. Na deze eerste indicatie wordt er door de hovenier gekeken naar de bestaande situatie. Er wordt een inventarisatie gemaakt van uw tuin. In een vervolg gesprek wordt uw tuinontwerp al een stuk concreter en visueel gemaakt door het gebruik van foto’s en tekeningen. De hovenier maakt vervolgens een aantal mogelijke schetsen voor uw tuinontwerp. Na overleg met u en uw akkoord wordt de uiteindelijke schets, met de eventuele aanpassingen, uitgewerkt tot een definitief tuinontwerp. Bovendien ontvangt u hierbij een uitgebreide plantenlijst.

 

Meer weten over tuinontwerp in Apeldoorn en omgeving? Bel dan op 055-3121864 of vul ons contact formulier in.