Professioneel periodiek tuinonderhoud Apeldoorn

De bloemen, planten en het gazon in uw tuin in Apeldoorn leven en daarom is periodiek tuinonderhoud nodig om ze gezond te houden en uw tuin.
er mooi uit te laten zien. Vinkenest Hoveniers hebben ruime ervaring in het aanleggen van tuinen. 
tuinonderhoud-Apeldoorn
Vaak wordt met de klant afgesproken om eens in de zoveel tijd langs te komen voor onderhoudswerkzaamheden. Dat kan van alles zijn. Bestaande klanten kunnen gebruik maken van onze diensten, maar ook als uw tuin door iemand anders is aangelegd verzorgen wij met plezier en enthousiasme het onderhoud van uw tuin.

Tuinonderhoud in Apeldoorn: van bemesten tot snoeien

Iedere tuin vraagt om specifiek onderhoud, zo ook uw tuin. Elke tuin is anders en vraagt om een unieke aanpak.

Voedingsstoffen

Planten, bomen en graszoden hebben voedingsstoffen nodig om te groeien en gezond te blijven. Wij kunnen uw tuin bemesten en weten als geen ander wanneer dat het beste gedaan kan worden en met welke meststoffen.

Snoeien

Tuin onderhoud apeldoorn

Is belangrijk om een gezonde bloei van planten en bomen te garanderen en een mooie vorm te behouden en snoeien doet groeien!

Onkruid is niet te voorkomen en moet bestreden worden. Dat kan handmatig of met bestrijdingsmiddelen. Wij hebben de kennis, gereedschappen en de papieren in huis om onkruid aan te pakken.

Grasmaaien

Een goed verzorgde grasmat wordt regelmatig gemaaid. Daarnaast moeten graszoden jaarlijks geverticuteerd worden. Hierdoor wordt de grasmat als het ware gelucht. Wij hebben de gereedschappen om deze klussen te realiseren.

Tuinonderhoud in Apeldoorn op afroep of via een contract

Wilt u gebruik maken van onze diensten wat onderhoud betreft dan kunt u ons altijd inschakelen! Ook is het mogelijk om op papier vast te leggen wanneer wij bij u langskomen en wat voor onderhoud wij uitvoeren. Afhankelijk van uw behoefte en budget geven wij u een mooie aanbieding. Laat ons weten welk onderhoud uw tuin behoeft. Neem contact met ons op!