Bestraten van uw tuin kunt u natuurlijk zelf doen, maar het is zwaar werk en om het nauwkeurig te doen, vraagt om een ervaren vakman. Geeft u het liever uit handen, dan is het adres voor het aanleggen van sierbestrating in Apeldoorn en omgeving natuurlijk Vinkenest Hoveniers.

Om te beginnen nemen we een kijkje bij u in de tuin en horen we graag wat uw wensen zijn. Vaak is de sierbestrating onderdeel van een groter plan voor tuinaanleg; ook dat kunnen we uiteraard voor u verzorgen; kijk maar eens op tuin-aanleg.

Plan uw sierbestrating

De volgende stap is een plan of een tekening waarop we aangeven waar welk soort stenen komt en in welk patroon. Uiteraard is er een grote keuze aan sierbestrating materialen, zoals siertegels, trommelstenen, gebakken stenen en nog veel meer. Vervolgens moeten we de ondergrond prepareren door het aanbrengen van een laag rivier- of vulzand. Hoe zwaarder de sierbestrating, hoe dikker de onderlaag moet worden. Dan worden de paden en terrassen uitgezet en de juiste hoogte van de sierbestrating bepaald. U ziet, er komt nogal wat bij kijken.

Wilt u zorgeloos genieten van uw bestrate tuin, dan kunt u maar beter de sierbestrating in Apeldoorn of omgeving aan ons uitbesteden. En denkt ook aan het onderhoud: stenen moeten vrijgehouden worden van onkruid. Wij zijn experts in onkruidbestrijding, zoals u kunt zien op onkruid-bestrijding.

Meer dan sierbestrating

Vinkenest Hoveniers is een allround hovenier. Naast het aanleggen van sierbestrating in Apeldoorn en omgeving houden we ons ook bezig met het ontwerp en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen; informatie hierover vindt u op tuin-onderhoud.

Vakman inhuren voor uw sierbestrating in Apeldoorn en omgeving? Neem gerust contact op met:

Vinkenest Hoveniers

Wieselse Kampweg 41
7345 CJ Wenum Wiesel (Apeldoorn)
Tel. 055-3121864
Email: info@vinkenest.nl