Tuinhout op maat

Voor een tuinpoort op maat van bijvoorbeeld hardhout of geïmpregneerd hout kunt u terecht bij Vinkenest Hoveniers, De poorten hebben wij in verschillende maten, ontwerpen, materialen en kleuren, zodat u bij ons altijd de poort vindt die het beste bij uw tuin past.

Voor een echt solide poort kunt u het beste kiezen voor een tuinpoort met een gegalvaniseerd ijzeren frame met daarop geïmpregneerde planken. Wij kunnen voor u de tuinpoort op de gewenste breedte/hoogte maken en er bijvoorbeeld een cilinderslot in monteren. Uiteraard kunnen wij deze deuren ook bij u thuis geplaatst worden door een van de vakmensen van Vinkenest Hoveniers.

Tuinhout op maat maar wel veilig

Veiligheid in uw tuin is belangrijk en kunt u realiseren door een tuinpoort op maat te plaatsen. Niet alleen schermt u zo uw tuin af van de buitenwereld, ook kan een juist gekozen model bijdragen aan een fraai uitstraling van uw tuin.
Behalve tuinpoorten heeft ’t Vinkenest ook tuinhekken met bijpassende tuinhekpalen, kastanjepalen en buizenhekwerken.
Alles voor uw tuin; Vinkenest Hoveniers levert eigenlijk alles voor uw tuin: veranda’s, priëlen, blokhutten, containerbergingen, dierenverblijven.

Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld het laten plaatsen van een tuinpoort op maat? Dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.