De specialist voor goed tuinonderhoud in Apeldoorn en omgeving is natuurlijk Vinkenest Hoveniers. Wij nemen graag het onderhoud van bedrijfstuinen en tuinen van particulieren voor onze rekening. Een kleine tuin? Tien hectare bos? Het is ons om het even, wij kunnen alles aan. Samen met u bekijken we wat er gedaan moet worden en of het gaat om eenmalig onderhoud of dat u ons regelmatig uw tuin wilt laten onderhouden.

Met onze grote ervaring in tuinonderhoud doen we elk seizoen dat wat nodig is om uw tuin er aantrekkelijk en verzorgd uit te laten zien. Ook kunnen wij prima overweg met de speciale eisen die gesteld worden aan bedrijfstuinen. Geen tijd voor tijdrovend tuinonderhoud? Laat het ons doen. Voor meer informatie kunt u kijken op tuin-onderhoud.

Dit is tuinonderhoud Apeldoorn

Een tuin is een boeiend samenstel van levende organismen en functionele toevoegingen zoals schuttingen, bestrating, meubels en plantenbakken. Ieder seizoen verandert het, en daarom is altijd tuinonderhoud nodig. Besteedt u uw tuinonderhoud in Apeldoorn of omgeving aan ons uit, dan kunt u probleemloos genieten van uw tuin, dag in dag uit.

Wij verzorgen zaken als

Desgewenst kunnen we ook zorgen voor (her)aanleg van uw tuin of bijvoorbeeld het installeren van een vijver.

Zowel voor regulier  apeldoorns tuinonderhoud als voor een eenmalige grote beurt

Ook als u zelf liefst uw tuinonderhoud verzorgt, maar vanwege de grootte graag eenmaal per jaar de tuin een grote beurt geeft, kunnen wij u prima van dienst zijn.

Ook zorgeloos genieten van uw tuin? Ga voor tuinonderhoud in Apeldoorn en omgeving naar:

Vinkenest hoveniers
Wieselse Kampweg 41
7345 CJ Wenum Wiesel (Apeldoorn)
Tel. 055-3121864
Email: info@vinkenest.nl