Tuinontwerp Apeldoorn

Er komt heel wat kijken bij het (her)inrichten van een tuin. Het beste is om daarvoor eerst een tuinontwerp te maken. Dat is geen eenvoudige klus, want het gaat niet alleen om de keuze van planten, maar ook om bestrating, schuttingen en het berekenen van de benodigde materialen. Kortom, een klus voor de vakman.

Wilt u graag een ervaren hovenier voor uw tuinontwerp in Apeldoorn of omgeving? Vinkenest Hoveniers maakt voor u een prachtig tuinontwerp en voert dit desgewenst ook perfect uit. Kijkt u maar eens bij onze projecten om een idee te krijgen van wat wij doen: vinkenest.nl/foto-s.

Geslaagd tuinontwerp

Een tuinontwerp is geslaagd als dit resulteert in een tuin die voldoet aan de wensen van de opdrachtgever. Huurt u ons in voor tuinontwerp in Apeldoorn en omgeving, dan gaan wij graag met u om de tafel om uw wensen te bespreken.

Wat is de functie van de tuin, wat voor soort beplanting wilt u graag, wilt u zelf veel tuinieren of juist zo min mogelijk onderhoud etc. Hoofddoel is dat u en uw familie en vrienden kunnen genieten van de tuin. Wij kunnen uw wensen vertalen naar een inzichtelijk ontwerp wat ook de basis vormt voor een offerte om de tuin aan te leggen.

Van tuinontwerp naar tuinaanleg

De mensen die ons opdracht geven voor een tuinontwerp in Apeldoorn en omgeving, huren ons meestal ook in voor de aanleg van de tuin. Dat is handig, want wij weten precies wat alles in het ontwerp inhoudt en wat uw wensen zijn.

Op onze website kunt u zien hoe wij de aanleg van uw tuin aanpakken: vinkenest.nl/tuin-aanleg.

Wilt u uw tuinontwerp in Apeldoorn en omgeving in goede handen geven, bel dan met:

Vinkenest Hoveniers

Wieselse Kampweg 41
7345 CJ Wenum Wiesel (Apeldoorn)
Tel. 055-3121864
Email: info@vinkenest.nl